Equestrian sport educative event – ESEE

Equestrian sport educative event - ESEE

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da se “Equestrian sport educative event” – ESEE za disciplinu konjičkog sporta dresurno jahanje održava od 21. do 24.06.2017. godine sa FEI expert coach Mariom Todorovskom i FEI expert official Majom Štukelj u Beogradu na prostoru konjičkog centa “L'amour Du Cheval”.

Program ESEE otvoren je za maksimalno 8 sudija i maksimalno 8 trenera za disciplinu dresurno jahanje, kao i za maksimalno tri para demonstratora jahač – konj po treneru.

Koncept programa je baziran na četiri dana aktivnosti, podeljen na 3 dana edukacije i jedan dan takmičenje kada će biti organizovano I kolo balkanskog kupa u dresurnom jahanju.

ESEE je otvoren za zainteresovane koji žele da budu nacionalno službeno lice (uz stečene uslove  za nacionalnog sudiju u skladu sa Zakonom o sportu) ili za službena lica koja žele da  unaprede znanje.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 19. maja 2017. godine, putem e-maila skssofd@gmail.com.

Konjički klubovi koji žele da prijave više učesnika, neophodno je da prijave učesnike po prioritetu učešća s obzirom da će biti upisan po jedan učesnik iz svakog kluba, a samo ukoliko bude upražnjenih mesta biće upisani sledeći učesnik iz kluba koji već ima svog predstavnika.

Prednost će imati klubovi koji se bave edukacijom dece i mladih u konjičkom sportu i okupljaju veći broj članova.

Preuzeto sa stranice: http://www.skss-ofd.org.rs/

ReklamaPansion za konje Lazy Horse
ReklamaNeed a ride to ride
ReklamaŠkola jahanja Lazy Horse
ReklamaJahanje u prirodi
PODIJELI
Adi Hanić
Trener jahanja na Lazy Horse-u. Proglašen je za najuspješnijeg BIH takmičara u dresurnom i daljinskom jahanju u juniorskoj konkurenciji, a u debitantskoj sezoni u seniorskoj konkurenciji osvaja tri zlatne medalje na sva 3 kola prvog kupa BIH u istoriji.