Seminar – Parkursko jahanje i preponska dresura

K.K. ”Sarajevo” vas poziva na seminar:

“Parkursko jahanje i preponska dresura”

Cilj seminara je da kroz praktične radionice i teoretska predavanja unaprijedi saradnju takmičarskog para – konja i jahača.

Trodnevnim programom su predviđena po dva jahaća treninga dnevno, kao i dva teoretska predavanja. Polaznici, podeljeni u male i homogene grupe, obrađivaće niz tema, od efikasnog vođenja konja kroz parkur, preko optimizacije treninga, pa do jahanja kombinacija i baraža, koje će zajedno za efekat imati unapređenje performansi takmičarskog para.

Klupsko takmičenje KKSA 2020

Pored toga, svakom polazniku seminara biće obezbijeđene bar dvije usmene individualne konsultacije, te jedan “one-on-one” trening, potpuno posvećen konkretnim potrebama tog jahaćeg para.

Nakon seminara, svim zainteresovanim polaznicima je omogućeno da nastupe na preponskom takmičenju Sarajevo Show Jump 2020, koje se održava 23.avgusta, i da ukoliko žele dobiju podršku/savjet/feedback za svoj nastup.

Klupsko takmičenje KKSA 2020

Seminar je otvoren za sve jahače koji se već takmiče u utakmicama u preskakanju prepona minimalne visine 50 cm. U cijenu seminara je, pored praktičnih i teoretskih treninga, uključen i smještaj/hrana za jednog konja, te jednog jahača (utorak uveče – subota jutro). Broj mjesta je ograničen.

Voditelj seminara je Iva Živković, internacionalni trener preponskog i dresurnog jahanja više od 25 godina. Radila je sa jahačima i konjima svih uzrasta i kategorija u klubovima širom svijeta, od Engleske, preko Holandije, do Kuvajta. Pored ogromnog praktičnog iskustva, završila je i Fakultet primenjenih nauka u Velikoj Britaniji, gde je diplomirala na Katedri za sportske konje.

Iva Živković

 

Mjesto održavanja: Konjički Centar LazyHorse / www.lazyhorse.ba
Datum održavanja: 19, 20 i 21.08. 2020
Cijena: 699,00 KM
Prijave/informacije putem e-maila: info@lazyhorse.ba

ReklamaNeed a ride to ride
ReklamaPansion za konje Lazy Horse
ReklamaJahanje u prirodi
ReklamaŠkola jahanja Lazy Horse
PODIJELI
Rasim Jusufović
Dugogodišnji zaljubljenik u konje i jahanje u prirodi. Certificirani facilitator za metodu integriranog učenja sa konjima (Calgary, Canada), Operativni trener konjičkih sportova (Fakultet sporta Novi Sad), licencirani jahač (Hrvatski Konjički Savez) te takmičar u disciplini daljinskog jahanja (SKO BiH).