Najava tradicionalne endurance utrke

Tradicionalna endurance utrka Konjicki klub Stina

Ljubitelji i prijatelji konja,

Kako smo već na početku godine najavili našu tradicionalnu endurance utrku, u ime Konjičkog kluba Stina sve Vas srdačno i sportski pozivamo da sudjelujete na Otvorenom takmičenju ” Stina 2017” koje se održava 10.-11.06.2017. godine u Sovićima kod Gruda. Čast nam je već osmu godinu za redom biti organizator međunarodnog sportskog nadmetanja koje svake godine okupi najbolje natjecateljske parove kako iz BiH tako i sa područja šire regije. Za sve one koji do sada nisu imali priliku biti naši gosti, pokušat ćemo kroz par rečenica dočarati ljepote naših staza, iako, dok god to ne doživite sa leđa svoj partnera konja to nece biti pravi osjecaj! Iako smo u Hercegovini poznati po kršu i kamenu, staza endurance utrke Stina 2017 ravničarskog je i mekanog tipa, dobro čuvana kamenim grudinama na obroncima uz stazu. Staza je smještena na ogromnom Bekijskom polju, i kako smo već rekli, samo najbolji jahači i konji uspjevaju kroz zasjede i polje pelina dati najbolje od sebe. Na napornim kilometrima osvježenje će im biti na dohvat ruke, jer više od kilometra jahat će duž predivne rijeke Matice. Jezero krenica također će dobro poslužiti za osvježenje konja i jahača. Organizator osigurava  dovoljan broj obučenih steward-a na stazi koji se brinu da cijela utrka teče u ferplay duhu i po pravilima. Sam prostor za hlađenje konja i veterinarske preglede bit će na imanju Konjičkog Kluba Stina. Napominjemo kako je ulazak za gledatelje potpuno besplatan i pozivamo sve da nam se pridruže u ovom sportskom događaju. Za zdravlje naših konja pobrinut će se veterinarski tim kojeg čine kako domaći tako i gostujući veterinari, a sudijski kolegij funkcionirati će na isti način.

Kao i uvijek za sve dodatne informacije dostupni smo Vam na konjickiklubstina@gmail.com.

Napominjemo da je smještaj za konje-kao i uvijek do sada u Stini-u duhu dobrog domaćina potpuno besplatan(sjeno i slama/piljevina).

Dobro nam došli konji, jahači, treneri, logistiko! Dobro došli na stazu na kojoj se jahalo Državno prvenstvo, utakmice međunarodnih liga-Balkanske lige, kup BiH, liga Prijateljstva.. na pravu tehničku stazu na kojoj pametno jahanje i poznavanje konja u konačnici daju pobjednika.

Očekujemo Vas i ove godine,
Sportski i srdačno, Marija Pejić za Stina Team

ReklamaŠkola jahanja Lazy Horse
ReklamaPansion za konje Lazy Horse
ReklamaJahanje u prirodi
ReklamaNeed a ride to ride
PODIJELI
Marija Pejic
Trener jahanja u Konjičom klubu Stina, diplomant studija konjičkog menadžmenta u Irskoj, međunarodni trener i sudac konjičkih sportova i jedna od najuspješnijih jahačica u BiH.