Otvaranje trkače sezone

Trkaca sezona trkaliste JP Hipodrom Beograd

Počinje 94. trkača sezona na trkalištu JP Hipodrom Beograd

94. trkača sezona na trkalištu JP Hipodrom Beograd je pred vratima! Otvarenje sezone bit će sutra, 17. aprila 2016, s početkom u 12:30 sati. Ova će sezona biti puna novosti, pa tako otvarenje započinje preponskim utakmicama u kojima će učestvovati 26 takmičara iz Saveza za konjički sport Srbije – OFD.

Početak galopskih trka očekuje se u 15:30 sati. Posle zimske pauze, 37 konja testiraće svoju brzinu i svoje jockeye te jedan drugog potaknuti da beogradskoj publici prikažu svoj maksimum.

Personalne promjene na čelu Saveza za konjički sport Srbije za olimpijske i FEI discipline (SKSS-OFD) i JP Hipodrom Beograd rezultirale su odličnom saradnjom na zadovoljstvo svih aktera konjičkog sporta u Srbiji.

Ulaz na hipodrom je slobodan, a sva dešavanja po prvi puta mogu se pratiti putem live streminga na zvaničnom sajtu JP hipodrom Beograd. www.hipodrombeograd.rs

Preuzeto sa stranice:
http://cavalier-noir.org/

ReklamaŠkola jahanja Lazy Horse
ReklamaPansion za konje Lazy Horse
ReklamaJahanje u prirodi
ReklamaNeed a ride to ride
PODIJELI
Adi Hanić
Trener jahanja na Lazy Horse-u. Proglašen je za najuspješnijeg BIH takmičara u dresurnom i daljinskom jahanju u juniorskoj konkurenciji, a u debitantskoj sezoni u seniorskoj konkurenciji osvaja tri zlatne medalje na sva 3 kola prvog kupa BIH u istoriji.